mic-pitic  

Date de contact

Telefon: 0730-33.00.96
Email: contact@mic-pitic.ro

Bine ati venit !

Dorinta noastra e de a crea produse pe placul dumneavoastra, care pot acoperi toate gusturile. Intotdeauna am tinut cont de parerile dumneavoastre, ce sunt mereu binevenite si promitem ca experienta noastra profesionala, de 15 ani, sa urmeze calea Piticot in privinta calitatii si exigentei produselor. Istoricul nostru, portofoliul de clienti, multitudinea de produse ce au reprezentat intotdeauna Piticot, garanteaza succesul nou nascutului Mic Pitic. 

Originalitatea noastra si pasiunea cu care ne confectionam produsele asigura intotdeauna multumirea clientului. 

Mic Pitic srl este o societate cu capital integral romanesc, producator de articole de acoperit capul pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 6 ani.

Printre produsele Mic Pitic putem enumera: caciuli, fesuri, palarii, sepci, bentite, bandane si baticuri; produse organizate in patru colectii: primavara, vara, toamna si iarna.

Fiecare colectie cuprinde modele noi, dar in urma cererii clientilor, pastreaza si modele reprezentative, clasice ale sezonului respectiv.

Pentru a acoperi cat mai bine cererea variata, Piticot organizeaza fiecare colectie pe categorii de varsta si produse :

-         caciulite si bonete pentru categoria 0 – 1 ani;

-         palariute si sepcute pentru categoria 1 – 3 ani;

-         palarii, sepci, fesuri pentru categoria 3 – 5 ani.

Modelele sunt atent concepute, in asa fel incat design-ul si functionalitatea sa fie potrivite varstei de referinta.Materialele folosite sunt : pe sezoanele de vara, primavara si toamna din bumbac de cea mai buna calitate, iar pentru sezonul de iarna, pentru a asigura confort si caldura totodata, din cele mai noi materiale adecvate sezonului rece.

Deasemenea am introdus in gama noastra de produse hainute tip basic: body, salopete, maiouri si chilotei, pijamale, pantaloni.

Ne gandim in primul rand la copii; de aceea produsele Mic Pitic sunt gandite cu grija, pentru ca sunt concepute pentru cele mai de pret fiinte de viata noastra.

Acordam atentie standardelor de calitate pentru materialele si accesoriile folosite; testam tiparele si modelele noi si le modificam pana cand le consideram potrivite pentru a fi purtate de copii.

Ne straduim sa fim cat mai buni profesionisti in incercarea de a va oferi perfectiunea.

Suntem constienti de faptul ca ne confruntam cu competitia acerba a "Marelui Dragon Chinezesc", dar nu vrem sa abandonam lupta, ci ne vom stradui in continuare sa va oferim produse de calitate, frumoase si cu pret cat mai bun. 

Suntem mandri sa va prezentam produsele noastre,

si va invitam cu incredere sa le incercati !